Maps-Android-R

Megjelenítés térképen

Név: Divián-Megafa Kft.

Cím: 4405 Nyíregyháza, Tünde u. 18.

Fax: +36 42/460-758

Ha kapcsolatba szeretne lépni velünk, kérjük írjon nekünk. Minden levélre rövid időn belül válaszolunk! Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét arra, hogy cégünknél lakossági kiszolgálás nincs. Méretekkel, színekkel, választékkal kapcsolatban a honlapunkon minden információ rendelkezésre áll, illetve a bútorboltokban lehet bővebb felvilágosítást kérni. Szállítással, árakkal kapcsolatban is a bútorboltok, viszonteladók tudnak segíteni, továbbá a garanciás ügyintézés is csak bútorboltokon, viszonteladókon keresztül történik, közvetlenül hozzánk intézett e-maileken, telefonhívásokon keresztül nem.

E-mail:  divian@divianbutor.hu

Ügyvezető: Varga Róbert

Értékesítési vezetők:

I.üzem szekrénysorok, gardróbok: Zsiga László

II.üzem szekrénysorok, gardróbok: Barta László

III.üzem Étkezők, székek, asztalok, matracok, ágyak: Tokár Böbe

Titkárság, pénzügy: Turócziné Potoczki Éva (english contact)

Bár a weblapunkon, katalógusainkban, szórólapjainkon stb. minden esetben a tökéletes tájékoztatásra törekszünk, mégsem lehet kizárni a lehetőségét nyomdai, grafikai illetve képszerkesztési hibák előfordulásának. Az ilyen hibákért felelősséget nem tudunk vállalni, ezért vásárlás előtt alaposan tájékozódjon a bútorboltban!

Az információk tulajdonjoga: Kijelentjük, hogy a Divián-Megafa Kft. birtokolja a katalógusunkban illetve a weboldalunkon látható információkat. A katalógusunknak és a www.divianbutor.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos a tőlünk származó képek és információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése, felhasználása is csak a tulajdonos engedélyével történhet. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük. Az adatvédelmi nyilatkozatunk érvényes minden olyan eseményre, mely a Divián-Megafa Kft-vel kapcsolatos.

A weboldalt készítette…